Menu

Luli Fama preview beachwear collectie 2016

25 aug Luli Fama preview beachwear collectie 2016

Designer bikini’s van Luli Fama
Luli Fama bikini’s, high-fashion designer badmode uit Miami met Latijns-Amerikaanse flair. Luli Fama badmode wordt ontworpen door de in Miami opgegroeide Cubaanse Lourdes (“Luli”) Hanimian en haar Argentijnse zwager Augusto Hanimian. De badmode kenmerkt zich door de unieke designs, het gebruik van de fijnste geimporteerde stoffen en handgemaakte sieraden.
De nieuwe 2016 collectie “Miami Nice” is ge├»nspireerd op Miami zelf en op de eigen ervaringen van het designer duo met het leven in deze stad. Van de opgewekte, heldere patronen en sexy snits van de badmode tot pastels en neon kleuren en de vrolijke Latijnse invloeden, alles in deze collectie straalt de Miami cultuur uit. ” It’s a sexy celebration of all things Miami, naughty & nice!” De collectie is een feest van erfgoed, van schoonheid, van de seksualiteit, van het leven zelf.
De badmodelijn omvat ook een scala aan tropische patronen en prints, evenals natuurlijke elementen van Miami vandaag met inbegrip van de papegaaien, flamingo’s en het leven onder water. Luli Fama’s nieuwste collectie, een hommage aan de prachtige stad Miami, zal u betoveren!
Luli Fama geniet uitgebreide media publiciteit in FHM, Maxim, In Style, Vogue, Cosmopolitan en er staat elk jaar wel een bikini van Luli Fama in de wereld beroemde “Sports Illustrated Swimsuit” uitgave. Luli Fama bikini’s zijn sinds 2007 bij Rendez Vous ┬áin de collectie en zijn altijd een sensatie.

Geen reactie's

Geef een reactie